
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Τα λαχανικά μπορούν να είναι «ό,τι έχουμε». Πολλές φορές έχω προσθέσειστα υλικά σελινόριζα, ή κόκκινη κολοκύθα, ή μανιτάρια. Η πατάτα , το καρότο και το κουνουπίδι είναι αυτά που κρατώ συνήθως σταθερά σ’ αυτό το φαγητό.
2Μαραίνουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο (ψιλοκομμένα) στο λάδι και προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά και το αλατοπίπερο.
3 Σκεπάζουμε και βράζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά (περίπου 30 - 40 λεπτά ή μέχρι να πιουν τα υγρά τους). Προς το τέλος προσθέτουμε το μαϊντανό και το θυμάρι.
Παρατηρήσεις:
1Συνοδεύουμε με φέτα και ζεστό ψωμάκι!